Lyckad Facebookinsamling ger sektionen nya armbrytarbord!


Vi har under en tid haft det tufft vad gäller antal bord i förhållande till antal medlemmar. Vi har diskuterat olika lösningar fram och tillbaka men inte kommit fram till något. Vår kontaktperson Malin i moderföreningen Svanskogs IF, har varit vänlig nog att hjälpa oss söka bidrag på 15.000kr till två nya armbrytarbord via Säffle Kommun. Efter lååång väntan, så fick vi äntligen besked att vi fått ansökan beviljad. Glädjen blev dock lite haltande, när det visade sig att vi fått endast drygt hälften av summan beviljad, dvs 8.000kr. Tyvärr är behovet av bord lika stort både i verksamheten i Svanskog som i Örebro.
Efter lite funderande, så beslutade jag mig för att starta en Facebookinsamling. Hade inte så värst höga förhoppningar, men tänkte att vi åtminstone kanske kunde få in några kronor så att vi kan renovera dåliga bord i verksamheten i Svanskog.

Till både min och allas förvåning, så har veckan varit hektisk. Insamling överträffade alla förväntningar och vi lyckades få in häpnadsväckande 11.400kr!!!

Så nu är vi i mål och vi kan nu beställa 2 stycken helt nya bord, ett till vardera verksamhet och dessutom fick vi möjlighet att köpa helt nya dynor och metallcylindrar för att renovera upp ett av Svanskogverksamhetens dåliga bord. Fantastiska nyheter och en kick-off för sektionen, då vi slitit hårt med olika aktiviteter som dock hela tiden begränsats pga avsaknaden av bord.

Finns inte ord för att beskriva hur tacksam jag är för alla generösa bidrag. En del från medlemmar, en del från anhöriga till oss medlemmar men också från människor som inte har någon koppling till oss alls, utan bara är godhjärtade och vill hjälpa oss av osjälviska skäl.
Stort tack till ALLA som gjorde detta möjligt!

Vid pennan,
Michael Grönholm
Verksamhetsledare
SIF Armsport

Relaterade inlägg