SIF Armsport @ Iron Brothers Open Cup 2023

Tre grymma krigare från SIF Armsport åkte till Ekerö under Lördagen den 28/1 och deltog på årets första tävling Iron Brothers Open Cup 2023.
Det blev en fin medaljskörd och totalt 5st medaljer. 3 guld, ett silver och ett brons. Per Bengtsson lyckades vinna både höger och vänster arm i K1 -105kg. Kalle Hedström lyckades vinna i höger arm i K1 -70kg och fick en hedrande 2:a plats i vänster arm. Alexander Johansson tog hem en 3:e plats i sin klass i höger arm och fick även en 4:e plats i vänster arm.
SIF Armsport är stolta över våra medlemmars prestationer och det här kickstartade verkligen igång 2023 och nu väntar tävlande på Golden Arm, Svenska Mästerskapen och en hel del andra tävlingar under året!

#SIFARMSPORT #SIF #SVANSKOGSIF #ARMBRYTNING #ARMSPORT #SVENSKARMSPORT #ARMWRESTLING #SWEDISHARMWRESTLING #ARMWRESTLER #ARMWRESTLE #ARMFIGHT #ARMFIGHTS #GRIPSTRENGTH #HOOK #TOPROLL #SIDEPRESSURE #BACKPRESSURE #KINGSMOVE #OVERTHETOP #ARMSPORTBUTIKEN #ARMSPORTSTORE #IFAARMWRESTLING #WAFARMWRESTLING #SVANSKOG #KARLSTAD #OREBRO