SIF Armsport @ Svenska Mästerskapen 2023


Då är det dags för en liten summering av gångna helgens Svenska Mästerskap i Armbrytning som avhölls 17 – 18 Mars. SIF Armsport ställde upp med 9 deltagare på årets SM, vilket är rekord för klubben. Några klubbmedlemmar lyckades få med sig lite medaljer hem, trots hårt motstånd.
Simon Gustafsson lyckades ta en 3:e plats och ett brons 🥉 i Senior Tungvikt +105kg Höger arm.
Jimmie Wiklund lyckades ta en 2:a plats och ett silver 🥈 i Senior -70kg Höger arm.
Michael Grönholm lyckades ta hem en 1:a plats och ett guld 🥇 i Masters -105kg Höger arm, en 2:a plats och ett silver 🥈 i Masters -105kg Vänster arm och en 3:e plats och ett brons 🥉 i Senior -105kg Höger arm.
Totalt samlade vi alltså ihop 5st medaljer till SIF. Utöver detta så hade vi många fina prestationer, men motståndet var hårt och det räckte tyvärr inte hela vägen i år. Men alla SIF:are gjorde verkligen sitt yttersta och representerade SIF Armsport & Svanskogs IF på bästa möjliga sätt.
STORT TACK till våra sponsorer och stödplåtar som möjliggjorde vår resa som gav oss oförglömliga minnen och härliga prestationer! Nu siktar vi vidare mot kommande tävlingar och framförallt nästa års SM 💪🔥

#STG #STGAB #SCANDINAVIANTRACKGROUP
#SYSCON #SYSCONAB #SYSCONGROUP #SYSCONGROUPAB
#WISAB #WISBYGGMONTAGE #WISBYGGMONTAGEAB
#ARMSPORTBUTIKEN #ARMSPORTSTORE #NEXTLEVELSTRENGTH
#SIFARMSPORT #SIF #SVANSKOGSIF #ARMBRYTNING #ARMSPORT #SVENSKARMSPORT #ARMWRESTLING #SWEDISHARMWRESTLING #IFA #IFAARMWRESTLING #WAF #WAFARMWRESTLING #SVANSKOG #KARLSTAD #OREBRO

Relaterade inlägg