DOMARUTBILDNING & SUPERMATCHER 30/9 – Sponsrat av HANZA!


SIF Armsport bjuder in till ett fantastiskt evenemang med domarutbildning & supermatcher Lördagen den 30e September, sponsrat av HANZA!

Det här evenemanget passar även för dig som INTE vill bli domare, men som tävlar i armbrytning och vill lära dig reglerna mer ingående. Dvs man kan välja mellan bara utbildning eller utbildning med examen. Det här är ett perfekt tillfälle oavsett om du har ambitionen att ta uppdrag som domare eller bara vill bli bättre på att tävla! Dessutom bjuds det på massor av spännande supermatcher!

Alla deltagare erhåller gratis lunch i form av pizza & läsk. Vi kommer dessutom att lotta ut fina priser under dagen. Efter utbildningen är klar, så kommer det finnas gott om möjligheter att också träna med andra deltagare, då vi kommer att ha flertalet armbrytningsbord i lokalerna.

Vi erbjuder tre olika alternativ för anmälan. Dels två olika alternativ för domarutbildningen men även möjlighet att delta i supermatch:

1. Domarutbildning UTAN examen; Passar dig som tävlar i Armbrytning och vill lära dig reglerna mer ingående för att kunna tillvarata dina rättigheter & känna till dina skyldigheter. Detta alternativ rekommenderas för alla som tävlar inom sporten, även om man inte har någon ambition att vara domare. Helt enkelt en utbildning i regelverket för sporten.

2. Domarutbildning MED examen; För dig som önskar bli domare eller redan är utbildad domare. Utöver själva domarutbildningen, så kommer vår utbildningsansvarige Lovisa Wahlström låta deltagarna genomföra ett teoretiskt samt ett praktiskt prov. Det praktiska provet sker i samband med supermatcherna där man då kommer att få döma ett antal matcher under överseende av Lovisa.

3. Supermatcher; här kan man välja att anmäla sig oavsett om man vill genomgå någon av utbildningarna ovan eller endast vill köra supermatch. Vi ser helst att man även deltar på utbildningen, då tanken är ett heldagsevenemang, men det är självklart valfritt. Vår strävan är att kunna erbjuda alla minst en match.
Formatet kommer att fastställas efter anmälningstiden är slut, då vi ser det slutliga antalet anmälda. Du kommer att få ange din viktklass samt arm/armar du önskar tävla med. Deltagarna kommer därefter att matchas mot andra deltagare i samma viktklass eller som är så nära i vikt som möjligt.
Alla vinnarna i supermatcher kommer att erhålla plakett!

ENDAST FÖRANMÄLAN!
Anmälningsavgift: 200kr/deltagare
Anmälningslänk: https://www.sifarmsport.se/anmalan-dusm-2023/
Max 50 deltagare = först till kvarn. Anmälan stänger direkt vi uppnått max antal deltagare.
OBS! Anmälningsavgiften återbetalas EJ vid uteblivande. Vid händelse av att evenemanget ställs in, så återbetalas alla anmälningsavgifter. Om detta inträffar så kommer vi kontakta alla deltagare.

Datum: Lördag 30 September
Preliminärt tidsschema:
Närvaroanmälan 1: kl 10:00-10:30 (både för utbildning & supermatcher)
Domarutbildning: kl 11:00 – 12:00 (för alla deltagare oavsett examen eller inte)
Teoretiskt prov: kl 12:00 – 12:30 (endast examensdeltagare)
Lunch: kl 12:30 – 13:00
Närvaroanmälan 2: kl 12:30 – 13:00 (för de som endast deltar i supermatch)
Supermatcher: kl 13:00 (här utförs det praktiska provet för examen)

Plats: Folkets Hus Svanskog, Bengtsforsvägen 14, 662 50 Svanskog
Karta: https://goo.gl/maps/8oVMLEuMYGACGwzL6

Vid ev. frågor, kontakta Michael Grönholm via e-post: michael@sifarmsport.se eller via telefon: 0701 – 47 40 70

Länk till anmälan: https://www.sifarmsport.se/anmalan-dusm-2023/


Länk till Facebook-evenemanget: https://www.facebook.com/events/633037942227940/


Relaterade inlägg