SIF Armfights 2020 – Tävling för inbjudna klubbar i Svanskog!


Den 26:e September anordnar SIF Armsport sin första ”riktiga” tävling. Vi har tidigare haft mindre tävlingar med inbjudna armbrytare, men inte i det här formatet eller storlek.
Superkul att vi lyckades sy ihop detta trots rådande situation kring Covid-19 samt avsaknaden av verksamhet i många klubbar pga detta. Hela 27st tävlande kommer att dyka upp i Svanskog den 26:e September för att slåss om pokaler och äran att vinna SIF Armsports allra första tävling, SIF Armfights 2020!

Vi önskar att vi kunde säga att alla är välkomna att titta, men gällande restriktioner tvingar oss att hålla antalet personer i lokalen på max 50 st. Med tävlande, funktionärer och familjer till tävlande osv, så blir det tyvärr inte utrymme för att ta emot något större antal i publik. Fungerar allting som det ska med arrangemanget, så kommer dock inte det här vara sista gången vi anordnar tävling. Så fortsätt att följa oss, så är det mycket möjligt att vi anordnar en ännu större tävling under nästkommande år!

Vi kommer försöka att spela in alla matcher under evenemanget, vilket kommer att kunna ses i efterhand via vår webbplats & Youtube-kanal.

Relaterade inlägg